Danish  English 
Kurv 0

Vi skal have en pige

Sif Svoldgaard

èt styks HAPPY little FACE

 

Godt to år efter HAPPY little FACE kom til Verdenen kommer der endnu èt styks HAPPY little FACE. Til November er vi så heldige at vi får en pige...det er i hvert fald det jordermoderen siger, men der gives jo ikke garantier! 

 

Hvordan fandt jeg ud af jeg er gravid?

Vi var lige kommet hjem fra skiferie i Østrig og jeg skulle videre til polterabend hos min kusine. På skiferien havde jeg følt mig lidt træt og utilpas, men da jeg netop havde været afsted på en jobrejse ugen før skiferien tænkte jeg det var efterslæb fra denne. Alligevel tænkte jeg at det rent teoretisk godt kunne lade sig gøre at der var gevinst allerede første gang og eftersom jeg skulle til polterabend ville en test være smart at ta´- just in case og sørme om ik´ der var gevinst! 

       

To streger og hvad så?

Pludselig står man der med en test der er positiv. Jeg ved ikke hvad andre har tænkt i samme situation, men jeg tænkte at det nok bare var en skygge af den første streg?! (Nu kan jeg jo godt se at det ikke fysisk kan lade sige gøre at den ene streg kan lave en skygge som bliver nummer to streg hehe, men lige dér var det altså min tanke) Behøver jeg at nævne den polterabend blev noget mere ædruelig end først planlagt.

Kvalme og træthed- ikke mig!

Nu kan det nok være irriterende for nogle at læse netop dette, men jeg har været virkelig heldig og har ikke haft hverken kvalme eller været træt på noget tidspunkt i denne proces.

Man hører så tit om alle de negative ting omkring det at være gravid, men det kunne da være dejligt hvis vi også kunne høre lidt om de gode oplevelser. Jeg er pt 16+3 og er stadig ikke mærket af det- udover jeg har måtte investere i et par nye BH´er da de andre simpelthen ikke kunne følge med mere :) Er der andre der ligesom mig heller ikke har haft det svært under graviditeten?  Jeg håber og tror jeg kan forstsætte med at have det godt og jeg skal nok holde Jer opdateret undervejs :)

 

  • translation missing: da.blogs.article.comment_meta_html

  Hej Rikke

  Tak for din kommentar- og undskyld det sene svar her… det med bloggen er ret nyt så skal lige huske det :)
  Dejligt at høre du også har haft en god graviditet uden kvalme. Jeg er 6 måneder henne nu og kan godt mærke kroppen ikke kan klare det samme som tidligere, men synes stadig ikke jeg har nogen former for træthed, kvalme og hvad man ellers kan være uheldig med, så satser på det forstætter resten af tiden (hehe måske jeg er lidt naiv nu, men man har vel lov at håbe)

  HAPPY hugs fra Sif <3

 • translation missing: da.blogs.article.comment_meta_html

  Først, kæmpe kæmpe stort tillykke! Hvor er det bare fantastisk at læse!!

  Jeg havde heller ikke kvalme i nogen af mine 3 graviditeter. Kæmpe lettelse, netop fordi mam hører at “alle andre” har det! Trætheden kom jo større jeg blev, men i starten havde jeg intet.

  Jeg håber det bliver væk hos dig også. 😊❤️


Skriv en kommentar