Danish  English 
Kurv 0

Kan man vælge andre farver end lyserød?

Sif Svoldgaard

Stop limegrøn og blå

Indretningen er gået igang

Der er stadig lang tid til baby melder sin ankomst, men da jeg har en svaghed for at indrette, så er jeg selvfølgelig allerede gået i gang med hendes værelse. Jeg må være ærlig og sige at jeg IKKE har valgt de traditionelle pige farver som lyserød, pink, hvid og hvad der ellers hører med i denne farve kategori. I stedet har jeg valgt friske farver som limegrøn og blå med med et hint af sart lyserød (man kommer vel ikke helt uden om denne farve) :) 

Små og store blomster

Jeg elsker at lege med farver og mønstre og derfor har jeg valgt disse to stoffer. Selvom det ene print er med små blomster og det andet med store blomster, så synes jeg de passer sammen alligevel da begge stoffer indeholder den limegrønne farve. På den måde er der en limegrøn (læs rød) tråd igennem det hele. 
                


Skriv en kommentar