Danish  English 
Kurv 0

Man kan også hacke JYSK!

Sif Svoldgaard

JYSK hack in the making

Hvor ofte har man ikke set billeder af de såkaldte IKEA hacks? Men hvorfor nøjes med at hacke IKEA, når man kan hacke alt! Tit og ofte så finder jeg mine ting til hjemmet på DBA (indrømmer gerne jeg er en sucker for DBA, hold k... hvor kan man finde mange ting og til minimum halv pris af det butikkerne stadig sælger det samme produkt for. G E N I A L T) Nå, men det hænder også jeg falder over et godt tilbud i butikken og så slår jeg til. Her er det nogle opbevaringskasser, som jeg tænker vil passe fint til bleer, cremer og hvad man ellers skal bruge til et pusleområde. 

Sådan ombetrækker du nemt en kasse:

 • Først skal du vælge det stof du ønsker at ombetrække kasserne med. For mit vedkommende blev det de samme to stoffer, som jeg har skrevet om tidligere.
 • Find ud af hvor meget stof du skal bruge. Du kan enten måle med et målebånd hele vejen rundt om kassen eller du kan ta´ dit stof og måle med det og se hvornår de to ender skal mødes. (Jeg brugte den sidste metode da det ikke behøver at være præcist på mm mål)
 • Dernæst syr du de to stod ender sammen, så det danner en tube.


 • Tuben trækkes over kassen og du kan nu sætte stoffet fast enten vha. stof lim eller en god bred tape. Er du mere omhyggelig kan du også sy det fast med hånden med nål og tråd. (Jeg har valgt en bred tape da det var hurtigst)
 • Nu skal låget betrækkes og her slipper du helt for at sy. Du klipper et stykke stof til, som passer med du kan folde kanterne ned i låget og igen sætter du stoffet fast på en af de overfor nævnte metoder.
 • Låget sættes på kassen og du er færdig.

  JYSK hack førfærdige kasser

     Skriv en kommentar