Danish  English 
Kurv 0

Bleer og bekendelse

Sif Svoldgaard

Stofbleer

Jeg har købt stofbleer som jeg tænker jeg skal bruge til alt lige fra savlesmæk, tørre gylp og bræk op med, bruge som underlag på puslepuden osv. Jeg har fået fortalt man ikke kan have "for mange stofbleer", men hvor mange er det egentlig? Først havde jeg købt 10 og det var åbenbart aaalt for lidt. Så nu har jeg købt 30 styks i alt, men nogen mener man skal have 100 styks! Hvad bruger I Jeres stofbleer til og ikke mindst hvor mange har I?

    

De 30 stofbleer nyvasket og klar til brug. Jeg har været meget overskudsagtig og foldet alle stofbleerne pænt sammen og lagt dem i kasser...så må vi se hvor længe overskuddet varer :)

 

Bleer

Her må jeg krybe til bekendelse! Jeg aner absolut ingenting om bleer, men har prøvet at Google mig lidt frem og faldt bl.a. over denne test på Alt, hvor Aldis "Vibelle" bleer får ret gode anmeldelser og da de både er Svanemærket og Astma og Allergi mærket godkendt og samtidig har en fornuftig pris, har jeg købt to pakker af dem (180 styks total) for at kunne teste dem når tiden er til det. Men hvor langt rækker to pakker og hvor mange bleer bruger man egentlig på en dag? 

    

Man kan selvfølgelig også bruge de førnævnte stofbleer, det ved jeg min mor brugte på mig da jeg var lille, men jeg synes umiddelbart det virker lidt ulækkert og også besværligt at skulle fjerne tis og lort for så bagefter at vaske det hele på en kogevask, men måske jeg bare ikke ved nok om det. 

Hvad bruger I af bleer og ikke mindst hvorfor?

 Skriv en kommentar